Ilmoittautuminen kesäkauden 2023 urheilukouluihin alkaa huhtikuun lopussa. Ilmoitamme tarkemmat ajankohdat sekä ohjeet ilmoittautumiseen kotisivuilla maaliskuun aikana.

7-10-vuotiaiden yleisurheilukoulussa tärkeintä on perusliikuntataitojen eli juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen harjoittelu sekä tasapainon ja ketteryyden kehittäminen. Jokaisella harjoituskerralla monipuolisen alkuverryttelyn jälkeen siirrytään harjoittelemaan yhtä yleisurheilulajia. Ryhmän koko on noin 20 lasta ja ryhmässä on koulutettuja ohjaajia. Harjoituksiin parhaat varusteet ovat lenkkarit ja verryttelyasu. Ota mukaan myös vedellä täytetty juomapullo.

 

HARJOITUKSET TALVIKAUDELLA 2022-2023

Talvikauden harjoitukset alkavat viikolla 37/2022 ja päättyvät viikolla 16(2023. Ikäryhmä yleisurheilukoulussa on talvikaudella 2015-2012-syntyneet. 2014-syntyneet ja vanhemmat voivat halutessaan ilmoittautua myös SSU Juniorit -ryhmään (ilmoittautuminen tähän syyskuun alkupuolella) 

Yleisurheilukoulun harjoituksiin voi osallistua 1-2 kertaa viikossa (ilmoittautumisessa valitse päivät, jolloin tahdot osallistua). 

Maanantai klo 17:30-18:30, Elisa Monitoimihalli
2015-2012-syntyneet

Keskiviikko klo 18-19:00, Nurmon Liikuntahalli
2015-2012-syntyneet

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen talvikaudelle alkaa maanantaina 15.8. klo 12 TÄÄLLÄ>> Yleisurheilukouluun ilmoittaudutaan ainoastaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. 

Lasku lähetetään sähköpostitse ensimmäisen harjoitusviikon aikana. Kahden tutustumiskerran jälkeen (eli ennen laskuun merkittyä eräpäivää) peruutuksen voi tehdä sähköpostitse toimisto@ssu-yu.fi. Jos perut osallistumisen vasta eräpäivän jälkeen, veloitamme peruutusajankohdasta riippuen 10€ toimistomaksun tai koko kausimaksun. Perumiseksi ei siis riitä suullinen ilmoitus ryhmän ohjaajalle, tai ettei lapsi ilmesty harjoituksiin!

Mikäli haluaa osallistua vain urheilukoulun syyskaudelle (vko 37-50), tulee ilmoittautuminen perua 19.12.2022 mennessä. Muutoin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle (vko 2-16).
 
HINTA
Syys- tai kevätkausi 75€
Koko talvikausi 150€ (syys+kevät)
Kesäkausi 75€

Hinta sisältää:
- 1-2 harjoitukset / vko
- lisenssin, oikeus edustaa seuraa
- tapaturmavakuutuksen kilpailuissa ja harjoituksissa
- yleisurheilukoulu t-paidan (vain kesäkausi)
- osallistumismaksut pm-kisoihin ja seuran omiin kisoihin
- mahdolliset bussimatkat Seuracupin kilpailuihin ja sisuviesteihin
- toimistopalvelut
- mahdolliset muut erikseen ilmoitettavat edut

Vuoden ensimmäisen laskutuksen yhteydessä veloitamme kaikilta jäsenmaksun (20€). Jäsenmaksu sisältää seuran jäsenyyden ja jäsenedut, joihin voit tutustua TÄÄLLÄ>> 

Sisaralennus 20 euroa, ohjaaja-alennus 20 euroa.

Lasku lähetetään sähköpostilla.
Seura pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

 

 

Yleisurheilukoulukysymyksiin vastaa

Katri Palomäki
044 240 2903
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.