SSU on aloittanut yhteistyön UrheiluMehiläisen kanssa, jotta urheilijamme vanhempineen saisivat mahdollisimman hyvää, nopeaa ja oikea-aikaista hoitoa. Tosiasia on, että vain terve urheilija kehittyy.

Jos haluat nopeaa hoitoonohjausta niin sovelluksen kautta se onnistuu. Halutessasi lisätietoja yhteistyöstä ja todella kiireellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä Valmennustiimin puheenjohtajaan Helinä Koivumäkeen 050-3047538 

UrheiluMehiläinen haluaa tukea SSU nuorisotoimintaa niin, että harjoitusmaksut pystytään pitämään jatkossakin kohtuullisina. Jos haluat, että urheilijat ja seura hyötyy yhteistyöstä, niin LATAA maksuton OmaMehiläinen sovellus puhelimeesi. Rekisteröityminen SSU OmaUrheiluun kerryttää seuralle maksettavaa tukea 5€/ uusi Oma-Urheilu käyttäjä. Lisäksi OmaUrheilun jäsenten asiointi Mehiläisessä kerryttää seuralle maksettavaa tukipottia normaalisti.

TOIMI NÄIN:

1) Avaa OmaMehiläinen-sovellus, tai lataa se sovelluskaupastasi ja rekisteröidy OmaMehiläisen käyttäjäksi seuraamalla sovelluksen ohjeita.

2) Avaa kohta ”OmaUrheilu” sovelluksen LISÄÄ-valikosta – löydät sen oikeasta alareunasta.

3) Etsi urheiluseuralistauksesta oma seurasi SSU ja käytä rekisteröitymisessä salasanaa ”MEHURHEILU”

4) Perheprofiiliisi liitetyn perheenjäsenen lisäät OmaUrheilun asetuksista, rataskuvaa klikkaamalla. Huomioithan, että voit lisätä perheliitoksella lisättyjä perheenjäseniä vain siihen seuraan, jonka jäseneksi olet itse OmaUrheilussa liittynyt.

Valmista tuli!

KIITOS!