KAUSI 2022/2023

SSU Junioreiden harjoituskaudelle 2022-2023 ilmoittautuminen alkaa ma 5.9. klo 12:00. Ilmoittautumislinkki löytyy TÄÄLTÄ.
Ryhmä on suunnattu kaudella 2022-23 2014-2010-syntyneille kilpailusta kiinnostuneille junioreille.

Harjoitukset pidetään viikosta 40 alkaen pääsääntöisesti seuraavasti:

Maanantai klo 18-19:30 Nurmohalli (juoksukoulu)
Tiistai klo 18-19:30 Seinäjoki Areena (yleistreeni)
Torstai klo 18-19:30 Elisa Monitoimihalli (heittokoulu)
Perjantai klo 17:15-18:45 Nurmohalli (hypyt ja loikat)
+ kilparyhmälle vaihtoehtona myös hyppykoulu tiistaisin Ritola-hallilla klo 17:30-19.

Harjoitukset ovat monipuolisia. Vaikka treeneillä on tietyt painopisteet, niissä kaikissa kehitetään urheilijan nopeutta, taitoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

Harjoittelu jatkuu huhtikuun loppuun 2022 saakka, jonka jälkeen siirrytään treenaamaan Seinäjoen Keskuskentälle. Mukaan ryhmiin voi hypätä missä vaiheessa vuotta tahansa. 

SSU Juniorit -ryhmässä harjoittelu keskittyy urheilukoulua tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoittelun luonne on innostavaa ja tulevaisuuteen tähtäävää. SSU Junioreissa urheilijat voivat valita joko startti- tai kilparyhmän. 2014-syntyneet aloittavat aina starttiryhmässä, samoin muut lajin parissa vasta aloittavat. Kilparyhmässä edellytetään vähintään vuoden kokemusta yleisurheilusta, ja siihen voi siirtyä kokemuksen karttuessa.

Startti-tasoryhmälle on tarjolla kaksi viikkoharjoitusta. Harjoitukset voi valita viikottain (vaihtelu mahdollista) ilmoittautumalla harjoituksiin myClubissa. Starttiryhmän kausihinta on 30e/kk.

Kilpa-tasoryhmälle on tarjolla kolme viikkoharjoitusta samoin periaattein kuin starttiryhmällekin. Kilparyhmän kausihinta on 40e/kk.

Ryhmissä käytetään harjoituksiin ilmoittautumisjärjestelmää. Mahdolliset yo. harjoitusmäärien yli menevät lisäharjoitukset valitaan aina koko kaudeksi. Lisäharjoituksen hinta on 10e/kk. Seuran jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä 20e. Hintaan sisältyy kilpailulisenssi, vakuutus sekä seuran jäsenedut.

Harjoitusten lisäksi hinnoitteluun kuuluu SSU:n valmennusryhmien valmentajien pitämiä lajipäiviä. Kauden aikana järjestetään urheilijoiden tasotestejä sekä matalankynnyksen viikkokisoja. SSU Juniorit -ryhmään voi ilmoittautua missä vaiheessa vuotta tahansa.

HUOM! Katso ja tarkista treenit SSU Junioreiden viikko-ohjelmasta seuran nettisivujen uutispalstalta. Harjoitusvuoroihin ja -paikkoihin saattaa välillä tulla muutoksia

Suositellut minimiharjoitusmäärät viikossa
9-11v 1-2 krt
12v 2-3 krt
13v 3-4 krt
14v 4-5 krt

ILMOITTAUTUMINEN

SSU Juniorit -ryhmään voit hypätä mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Kaudelle 2022-2023 mukaan tulevat uudet ja jatkavat urheiljat ilmoittautuvat linkin kautta https://www.ssu-yu.fi/nuorisovalmennus/ilmoittaudu-mukaan

HINNAT JA LASKUTUS 

Starttiryhmä 30 €/kk (2 viikkoharjoitusta)
Kilparyhmä 40€ /kk (3 viikkoharjoitusta)
Mahdollinen lisäharjoitus 10€/kk

SSU Juniorit -ryhmän kysymyksiin vastauksia antaa:

Katri Palomäki
Nuorisopäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.