KAUSI 2021/2022

SSU uudistaa nuorisotoimintaa 9-13 ikäisille (2013-2009-syntyneet). Aiemmin toimineet juniorivalmennusryhmät 1 ja 2 korvautuvat yhdellä SSU juniorit -joukkueella, jossa urheilijat jaetaan kahteen tasoryhmään: startti- ja kilparyhmä. 2013-syntyneet aloittavat aina starttiryhmässä, samoin muut lajin parissa vasta aloittavat. Kilparyhmään pääsee testien perusteella taitotason karttuessa. Kilparyhmässä edellytetään vähintään vuoden kokemusta yleisurheilusta.

SSU Juniorit -ryhmässä harjoittelu keskittyy urheilukoulua tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoittelun luonne on innostavaa ja tulevaisuuteen tähtäävää.

Startti-tasoryhmälle on tarjolla kaksi viikkoharjoitusta, jotka valitaan ilmoittautuessa viikko-ohjelmasta. Vaihtoehtona juoksupainotteinen viikko-ohjelma juoksukoulu (maanantai ja keskiviikko), monilajinen viikko-ohjelma, jossa vähintään toinen on yleisharjoitus (tiistai/perjantai), ja heittopainotteinen viikko-ohjelma, jossa toinen harjoitus on heittokoulu (torstai). Kaikkiin ohjelmiin kuuluu kaksi harjoitusta viikkoon. Starttiryhmän kausihinta on 30e/kk.

Kilpa-tasoryhmälle on tarjolla kolme viikkoharjoitusta samoin periaattein kuin starttiryhmällekin. Juoksupainotteisen, monilajisen tai heittopainotteisen viikko-ohjelman lisäksi valittavissa kolmas harjoitus viikkotarjonnasta. Kilparyhmän kausihinta on 40e/kk.

Ryhmissä käytetään harjoituksiin ilmoittautumisjärjestelmää. Mahdolliset yo. harjoitusmäärien yli menevät lisäharjoitukset valitaan aina koko kaudeksi. Lisäharjoituksen hinta on 10e/kk. Seuran jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä 20e. Hintaan sisältyy kilpailulisenssi, vakuutus sekä seuran jäsenedut.

Harjoitusten lisäksi hinnoitteluun kuuluu kaksi erikseen ilmoitettavaa lajipäivää syys- ja kevätkaudella, joita pitävät SSU:n valmennusryhmien valmentajat. Kauden aikana järjestetään urheilijoiden tasotestit sekä matalankynnyksen viikkokisoja. SSU Juniorit -ryhmään voi ilmoittautua missä vaiheessa vuotta tahansa.

Harjoitukset pidetään pääsääntöisesti seuraavasti:
Maanantai: Juoksukoulun pika/aitajuoksuosio Nurmohallilla klo 18-19.30
Tiistai: Monipuolinen yleistreeni Seinäjoki Areenassa klo 18-19:30
Keskiviikko: Juoksukoulun kestävyysosio Pajuluoman koululla klo 19-20.30
Torstai: Heittokoulu Elisahallilla klo 18-19:30
Perjantai: Nopeuspainotteiset hyppytekniikkatreenit Nurmohallilla klo 17:15-18:45

Ryhmien treenikausi starttaa viikolla 40 peruskuntoharjoittelulla, minkä jälkeen siirrytään normaalin viikko-ohjelman pariin viikolla 43-44. Viikolla 19 harjoittelu siirtyy kokonaan ulos. Harjoittelu jatkuu syyskuuhun 2022 saakka ja mukaan voi hypätä missä vaiheessa vuotta tahansa. Ilmoittautua ryhmiin voit TÄÄLLÄ>>> 

HUOM! Katso ja tarkista treenit SSU Junioreiden viikko-ohjelmasta seuran nettisivujen uutispalstalta. Harjoitusvuoroihin ja -paikkoihin saattaa välillä tulla muutoksia

Suositellut minimiharjoitusmäärät viikossa
9-11v 1-2 krt
12v 2-3 krt
13v 3-4 krt
14v 4-5 krt

ILMOITTAUTUMINEN

Ryhmään tulevien on ilmoittauduttava mukaan ilmoittautumislinkin kautta. Mukaan voit hypätä missä vaiheessa kautta tahansa. Ilmoittautumiseen TÄÄLTÄ>>

Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.
Kahden tutustumiskerran jälkeen peruutuksen voi tehdä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Jos perut osallistumisen vasta laskun saatuasi, veloitamme 10€ toimistomaksun. Perumiseksi ei siis riitä, ettet ilmesty paikalle!

HINNAT JA LASKUTUS 

Starttiryhmä 30 €/kk (2 viikkoharjoitusta)
Kilparyhmä 40€ /kk (3 viikkoharjoitusta)
Mahdollinen lisäharjoitus 10€/kk

 

SSU Juniorit -ryhmän kysymyksiin vastauksia antaa:

Katri Palomäki
Nuorisopäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.