Ilmoittautuminen kesäkauden 2023 urheilukouluihin alkaa huhtikuun lopussa. Ilmoitamme tarkemmat ajankohdat sekä ohjeet ilmoittautumiseen kotisivuilla maaliskuun aikana.

Tutustumisyleisurheilukoulua järjestetään ympäri vuoden 4-6-vuotiaille. Harjoittelu on leikkipainotteista, yhdessä liikkumisen ja olemisen harjoittelua. Tutustumisyleisurheilukoulussa pääsee perusliikuntataitojen harjoittelun lisäksi kokeilemaan eri yleisurheilulajeja. Tutustumisyleisurheilukoululaiset harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmän koko on noin 20 lasta ja ryhmässä on koulutettuja ohjaajia. Harjoituksiin parhaat varusteet ovat lenkkarit ja verryttelyasu. Ota mukaan myös vedellä täytetty juomapullo. 3-vuotiaat (kesäkausi) harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa.

HARJOITUKSET TALVIKAUDELLA 2022-2023

Talvikauden harjoitukset alkavat viikolla 37/2022 ja päättyvät viikolla 16 /2023. Lapsen voi ilmoittaa yhteen ryhmistä.

Tiistai klo 18-18:50, Seinäjoki Areena
2018-2016-syntyneet

Keskiviikko klo 17-17:50, Nurmon Liikuntahalli
2018-2016-syntyneet

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen talvikaudelle alkaa maanantaina 15.8. klo 12 TÄÄLLÄ>> Yleisurheilukouluun ilmoittaudutaan ainoastaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. 

Lasku lähetetään sähköpostitse ensimmäisen harjoitusviikon aikana. Kahden tutustumiskerran jälkeen (eli ennen laskuun merkittyä eräpäivää) peruutuksen voi tehdä sähköpostitse toimisto@ssu-yu.fi. Jos perut osallistumisen vasta eräpäivän jälkeen, veloitamme peruutusajankohdasta riippuen 10€ toimistomaksun tai koko kausimaksun. Perumiseksi ei siis riitä suullinen ilmoitus ryhmän ohjaajalle, tai ettei lapsi ilmesty harjoituksiin!

Mikäli haluaa osallistua vain urheilukoulun syyskaudelle (vko 37-50), tulee ilmoittautuminen perua 19.12.2022 mennessä. Muutoin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle (vko 2-16).
 
HINTA

Syys- tai kevätkausi 65€
Koko talvikausi 130€ ( syys+ kevät)
Kesäkausi 65€

Hinta sisältää:
- 1 krt / viikko harjoitukset
- lisenssin, oikeus edustaa seuraa
- tapaturmavakuutuksen kilpailuissa ja harjoituksissa
- yleisurheilukoulu t-paidan (vain kesäkausi)
- toimistopalvelut
- mahdolliset muut erikseen ilmoitettavat edut

Vuoden ensimmäisen laskutuksen yhteydessä veloitamme kaikilta jäsenmaksun (20€). Jäsenmaksu sisältää seuran jäsenyyden ja jäsenedut, joihin voit tutustua TÄÄLLÄ>>

Sisaralennus 20 euroa, ohjaaja-alennus 20 euroa.
Lasku lähetetään sähköpostilla. Seura pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.


Tutustumisyleisurheilukoulukysymyksiin vastaa:

Katri Palomäki
Nuorisopäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 240 2903

tai laskutusasioissa seuran toimisto

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.