Tutustumisyleisurheilukoulua järjestetään ympäri vuoden 4-6-vuotiaille. Kesäkaudella 2020 tutustumisyleisurheilukoulua järjestetään myös 2-6 vuotiaille (2017-2014-syntyneille). Harjoittelu on leikkipainotteista, yhdessä liikkumisen ja olemisen harjoittelua. Tutustumisyleisurheilukoulussa pääsee perusliikuntataitojen harjoittelun lisäksi kokeilemaan eri yleisurheilulajeja. Tutustumisyleisurheilukoululaiset harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmän koko on noin 20 lasta ja ryhmässä on koulutettuja ohjaajia. Harjoituksiin parhaat varusteet ovat lenkkarit ja verryttelyasu. Ota mukaan myös vedellä täytetty juomapullo. 2-3-vuotiaat (kesäkausi) harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa (kesällä 2020 myös 2016-syntyneet).

Ilmoittautuminen talvikauden 2020-2021 tutustumisyleisurheilukouluihin alkaa to 13.8. klo 12:00. Harjoitukset lähtevät käyntiin viikolla 37. Talvikaudella harjoitellaan maanantaisin Elisa Monitoimihallilla ja keskiviikkoisin Nurmohallilla (yhdet harjoitukset viikossa, valitse päivä ilmoittautumisen yhteydessä)

 RYHMÄT TALVIKAUDELLA 2020

Talvikauden harjoitukset alkavat viikolla 37. Harjoituksia pidetään maanantaisin Elisa-hallilla ja keskiviikkoisin Nurmohallilla. Lapsen voi ilmoittaa yhteen ryhmistä. 

MAANANTAI klo 17:30-18:30 Elisa Monitoimihalli
2016-14-syntyneet

KESKIVIIKKO klo 17-17:50 Nurmohalli

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen talvikaudelle alkaa torstaina 13.8. klo 12 TÄÄLLÄ>>. Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kahden tutustumiskerran jälkeen (kahdet ensimmäiset harjoitukset) peruutuksen voi tehdä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jos perut osallistumisen vasta laskun saatuasi, veloitamme 10€ toimistomaksun. Perumiseksi ei siis riitä, ettei lapsi ilmesty harjoituksiin!

HINTA

Kesäkausi 60€
Syys- tai talvikausi 60€
Talvikausi 120€ ( syys+ kevät)

Hinta sisältää:
- 1 krt / viikko harjoitukset
- lisenssin, oikeus edustaa seuraa
- tapaturmavakuutuksen kilpailuissa ja harjoituksissa
- yleisurheilukoulu t-paidan (vain kesäkausi)
- toimistopalvelut
- mahdolliset muut erikseen ilmoitettavat edut

Vuoden ensimmäisen laskutuksen yhteydessä veloitamme kaikilta jäsenmaksun (20€). Jäsenmaksu sisältää seuran jäsenyyden ja jäsenedut, joihin voit tutustua TÄÄLLÄ>>

Sisaralennus 20 euroa, ohjaaja-alennus 20 euroa.
Lasku lähetetään sähköpostilla. Seura pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Tutustumisyleisurheilukoulukysymyksiin vastaa:

Katri Palomäki
Nuorisopäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 240 2903

tai laskutusasioissa seuran toimisto

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.