SEURAN KORVAAMISSÄÄNNÖT:

Urheilijoiden osalta korvaamiskäytännöt koskevat niitä, jotka ovat maksaneet seuramaksun tai sovitut harjoitusmaksut ja jäsenmaksun, ellei muuta ole sovittu.
Sarjoissa 17 - yleinen A - luokan tehneiden ei tavitse maksaa seuramaksua.

OSALLISTUMISMAKSUT

  • Ilmoittautuessaan alla oleviin kisoihin, joissa on käytössä verkkomaksaminen tulee urheilijan maksaa ilmoittautumismaksu itse ilmoittautumisen yhteydessä.

           Seura maksaa ilmoittautumismaksun urheilijalle jälkikäteen kuittia ja ostoselvitystä vastaan.

  •  Mikäli maksua ei tarvitsee suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä (esimerkiksi SM-hallimoniottelut) urheilijan ei tarvitse maksaa itse ilmoittautumismaksua kunhan urheilija ilmoittautuu kilpailuihin  torstaina ( tai muu viim. ilmoittautumispäivää edeltävä arkipäivä ) klo 12 mennessä ja toimittaa samalla tiedon ilmoittautumisestaan seuran toimistolle ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse).

           Tällöin toimistolta  hoidetaan ilmoittautumismaksu.
           Mikäli urheilija ilmoittautuu tämän jälkeen on ilmoittautumismaksu hoidettava itse. Tässäkin tapauksessa ilmoittautumismaksu korvataan  urheilijalle kuittia ja ostoselvitystä vastaan jälkikäteen.

  • Seura maksaa ajallaan ilmoittautuneiden osanottomaksut, ei jälki-ilmoittautuneiden.

OSANOTTOMAKSUT, MAJOITUKSET, RUOKAILUT, KM- KORVAUKSET 

a) Piirinmestaruuskilpailut, sisuhuipentumat, omat kisat ja erikseen sovittavat kisat
- Seura maksaa ajallaan ilmoittautuneiden osanottomaksut, ei jälki-ilmoittautuneiden

b) SM- kilpailut
- Seura maksaa ajallaan ilmoittautuneiden osanottomaksut
- Seura maksaa, 14 v => yleinen sarja, matkat kilometrikorvausta 8 snt, jos autossa 1 urheilija ja 15 snt, jos 2 tai enemmän urheilijoita, jos ei seura ole järjestänyt yhteiskuljetusta ja ellei muuta ole sovittu.
- Seura maksaa urheilijoiden sekä seuran etukäteen nimeämien vastuuvalmentajien /
-huoltajien yöpymiset, 14 v => yleinen sarja, SM- kisoihin. Seuran vastuuhenkilöt varaavat pääosin majoitukset valmiiksi, majoituksista voi tiedustella seuran toimistolta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Maksukatto per yö on 45€.
- Seura ei maksa veteraaniurheilijoiden yöpymis- eikä matkakuluja SM-
kisoihin ellei muuta ole erikseen sovittu

c) Vattenfall seuracupin finaali
- Seura maksaa matkan, majoituksen ja ruokailun