Haemme uusia yleisurheilukouluohjaajia kesän ryhmiin!

SSU:n suosituissa lasten yleisurheilukouluissa toiminnan tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilulajeihin sekä kehittää lasten liikunnallisia perustaitoja leikin ja monipuolisten harjoitteiden kautta. Lajitaitojen opettamisen lisäksi panostamme erityisesti positiivisen ja jokaisen huomioivan harjoitusilmapiirin luomiseen, ikäryhmälle sopiviin ja mielekkäisiin harjoitteisiin sekä tehokkaasti käytettyyn harjoitusaikaan.

Haemme ohjaajia 3-6 ja 7-10-vuotiaiden yleisurheilukouluryhmiin. Harjoitukset järjestetään ilta-aikaan maanantaisin ja keskiviikkoisin Seinäjoen Keskuskentällä ja tiistaisin Nurmossa Haalin kentällä. Harjoitusajat sijoittuvat päivästä riippuen klo 16:45-19 välille ja ohjaajien työaika alkaa 30 minuuttia ennen harjoituksen alkua. Ohjaaja voi työskennellä yhtenä tai useampana iltana viikossa, joten työ sopii hyvin opiskelun tai toisen työn oheen. Ohjaustunteja kertyy 1,5-8 h/vko. Harjoitukset järjestetään viikoilla 22-31. Ohjaamista on mahdollista jatkaa talvikaudella 2023-24.

Etsimme tiimiimme sekä aikuisia että nuoria ohjaajia. Odotamme ohjaajilta reipasta asennetta ja liikunnallisuutta. Ohjaajat perehdytetään työhön, joten voit hakea paikkaa myös ilman aikaisempaa kokemusta. Kokemus lasten kanssa toimimisesta, ohjaustyöstä ja yleisurheilusta katsotaan kuitenkin eduksi. Seura järjestää kevään aikana maksuttoman koulutuksen uusille ohjaajille. Koulutuksen suorittamisesta saa Suomen Urheiluliiton todistuksen.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset:

Katri Palomäki 044 240 2903 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.