Viikko 20 on takana ja valmentajilta on kuulunut erinomaista palautetta harjoituksista. Sunnuntaina oli ennätysmäärä (39) urheilijaa tutustumassa viestijuoksuun. Viestinvaihdot alkoivat sujua jo mallikkaasti. Torstaina esterataharjoittelu on mennyt myös hyvin ja Mikko kehui urheilijoiden iloista ilmettä tekemisessä.

 

 Harjoitukset jatkuvat seuraavasti viikolla 21:

 

Torstaina 27.5 Jouppiskan päällä klo 17.30-19.00. Kokoontuminen vesilaitoksen parkissa. Ohjelmassa juoksuharjoitus, jossa urheilijat oppivat intervalliharjoittelun niksejä, saavat kimmoisuutta ja uusia taitoja loikkaharjoittelun muodossa sekä vastapainona tärkeää osaamista lihashuollosta.

 

Lauantaina  29.5 keskuskentällä klo 13.00-14.30 pidetään nopeusharjoitus, jossa hiotaan telinelähtöä yhä paremmaksi sekä opetellaan kurvijuoksun taitoja. Fysiikkaosiossa keskitytään nopeat askelkontaktit takaavaan hyppelyharjoitteluun. Lauantain harjoitus on hyvä valmistautumisharjoitus sunnuntaina pidettävään kilpailuun

 

Kilpailumahdollisuuksia: Sunnuntaina 30.5 pidetään Seinäjoella korona bye bye kilpailu. Seuran harjoituksissa kävijöille kilpailu on ilmainen. Ilmoittautuminen on helppoa ja se tehdään kilpailukalenterin kautta. Kilpailuun vaaditaan lisenssi. Alla linkki kilpailukalenteriin, josta löydätte myös lisätietoa kisasta.

 

Ilmoittaudu tästä kilpailuun >>>

 

Ja muistakaa aina sään mukainen urheiluvarustus ja juomaa.