Yleisurheilukouluohjaajia kesän ryhmiin!

Seinäjoen Seudun Urheilijat hakee ohjaajia lasten yleisurheilukouluryhmiin. Yleisurheilukoulutoiminnan tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilulajeihin sekä kehittää lasten liikunnallisia perusominaisuuksia leikin ja monipuolisten harjoitteiden kautta.

Haemme ohjaajia 3-6 ja 7-10-vuotiaiden yleisurheilukouluihin viikoille 22-31. Harjoitukset järjestetään ilta-aikaan maanantaisin ja keskiviikkoisin Seinäjoen Keskuskentällä, tiistaisin Haalin kentällä ja torstaisin Peräseinäjoen Urheilukentällä. Harjoitusajat sijoittuvat päivästä riippuen klo 16:45-19 välille.

Ohjaaja voi työskennellä yhtenä tai useampana iltana viikossa, joten työ onnistuu myös opiskelun tai toisen työn ohessa. Ohjaamista on mahdollista jatkaa myös talvikauden ryhmissä syyskuusta eteenpäin.

Odotamme ohjaajilta reipasta asennetta ja liikunnallisuutta. Ohjaajat perehdytetään työhön, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokemus lasten kanssa työskentelemisestä, ohjaustyöstä ja yleisurheilusta katsotaan eduksi. Etsimme tiimiimme sekä aikuisia että nuoria ohjaajia. Seura järjestää kevään aikana Yleisurheiluohjaajatutkinnon uusille ohjaajille. Koulutus on ohjaajalle maksuton. Tutkinnon suorittamisesta saa Suomen Urheiluliiton todistuksen.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 31.03.2021 mennessä:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 240 2903