SSU noudattaa 13v ja vanhempien ryhmien harjoituksissa annettuja määräyksiä (AVI/kaupunki) ja harjoituspaikkoihin liittyvä ohjeita ja suosituksia.

Seinäjoen kaupungin linjausten mukaisesti 2007- ja aiemmin syntyneiden harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta keskeytetään kaupungin tiloissa. Tämä tarkoittaa, että SSU:n valmennusryhmien vuorot on peruttu Nurmo- ja Ritolahalleilta sekä Urheilutalolta 28.3.2021 saakka (pl. esimerkiksi aikuisten SM-tason urheilijat). Kaupungin tiedote liikuntatilojen koronarajoituksista:
https://www.seinajoki.fi/tiedotteet/liikuntatilojen-koronarajoitukset-ajalla-8-28-3-2021/

Harjoitukset jatkuvat turvallisesti harjoituspaikkojen ohjeistuksien mukaisesti hygieniaohjeet huomioiden Elisa-hallilla, Areenassa ja Kuortaneella. Myös ulkotiloja pyritään suosimaan, jos harjoitus ja keli vain sen sallii. Hygieniaohjeita on ehdottomasti noudatettava. Harjoituksiin ei saa tulla kipeänä eikä jos on epäilys altistumisesta. Hyvää käsihygieniaa on noudatettava. Saavu harjoituksiin maskia käyttäen ja maskia käytetään tarvittaessa myös harjoituksen kuluessa. Myös valmentajat käyttävät maskia, jos se on mahdollista. Valmentajat vastaavat harjoitusten suunnittelusta siten, että turvavälit voidaan mahdollisimman hyvin säilyttää ja altistumiset minimoida. Ulkopuolisia henkilöitä ei saa olla harjoituksissa. Lisätietoa mahdollisista korvaavista harjoituksista saa oman ryhmän valmentajilta.

Yleisurheilukoulut ja juniorivalmennusryhmät (JVR1 ja JVR2) jatkavat harjoittelua kuten tähänkin saakka. Juniorivalmennusryhmien harjoitusajat tai -paikat viikoilla 10, 11 ja 12 voivat muuttua, joten seuraattehan tiedottamista.

Erityisesti on huomioitava, että huoltajat eivät saa oleskella halleilla, vaan odottavat lapsia ulkona. Alle kouluikäiset lapset voi kuitenkin saattaa ja hakea harjoituksista, mutta aikuisten saattajien on käytettävä maskia.

SSU seuraa tiivisti mahdollisia uusia määräyksiä sekä ohjeistuksia ja tiedottaa niistä tarvittaessa. 

SSU:n hallitus 10.3.2021