Ryhmä on valmennustiimin, joka koordinoi yli 13-vuotiaiden harjoittelua, alainen valmennusryhmä. Ryhmä toimii kuukausimaksuperiaatteella 50e/kk hintaan. Ryhmän vastuuvetäjät ovat Helinä Koivumäki ja Ari Vekola, joiden lisäksi käytetään muiden ammattitaitoisten valmentajien apua eri osa-alueilla.

Nopeusvalmennuksessa on mahdollisuus valita joko tehoryhmä tai harrasteryhmä. Tehoryhmässä harjoittelu on ohjelmoitua harjoittelua tavoitteellisille urheilijoille, jotka tähtäävät jossain nopeuspainotteisessa yleisurheilulajissa huipulle. Harrasteryhmä on oiva valinta urheilijoille, jotka haluavat kehittää nopeuttaan, mutta eivät tässä vaiheessa pysty panostaa täysillä yleisurheiluun, vaan haluavat kehittyä omaan tahtiinsa. Harrasteryhmä sopii erinomaisesti useampaa urheilulajia harrastaville.

Uusi valmennuskausi alkaa 4.10. Ryhmiin otetaan uusia hyvän harjoitteluasenteen omaavia urheilijoita yli laji/seurarajojen, mutta ryhmäkoot ovat rajatut. Jos ilmoittautuminen on estetty, niin se tarkoittaa ryhmän olevan jo täynnä.

Lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et ole varma kumpaan tasoryhmään haluat ilmoittautua, niin ilmoittaudu ensin harrasteryhmään. Harrasteryhmästä on mahdollisuus vaihtaa tehoryhmään, jos harjoittelu on ollut riittävän aktiivista.

Alla olevasta linkistä harrasteryhmän Ilmoittautuminen:

https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=6Y7H6HAQ755ZD6QEY7KE

Alla olevasta linkistä tehoryhmän ilmoittautuminen:

https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=L9GNXMRE8UFCY8DTNGQ5

 

Terveisin Ari (040-7074881) ja Hellu (050-3047538)