Kiinnostaako ohjaus- ja valmennustehtävät lasten ja nuorten yleisurheilussa?

Seinäjoen Seudun Urheilijat hakee kesäkaudelle 2020 ohjaajia lasten yleisurheilutoimintaan. Lisäksi etsimme jo hieman enemmän kokemusta omaavia valmentajia juniori- ja nuorisovalmennusryhmiimme.

Haemme ohjaajia ensisijaisesti 3-10-vuotiaiden yleisurheilukouluihin, joita järjestetään pääasiassa maanantaista torstaihin klo 16:30-19 Seinäjoen Keskuskentällä, Nurmon Haalilla ja Peräseinäjoen Urheilukentällä. Ohjaaja voi työskennellä yhtenä tai useampana iltana viikossa, mutta ensisijaisesti etsimme tiimiimme ohjaajia, jotka pystyvät työskentelemään useampana iltana viikossa. Mahdollista on päästä ohjaamaan myös uusiin päiväryhmiimme. Yleisurheilukoulut alkavat viikolla 21 (ma 18.5.) ja kestävät aina koulujen alkamiseen asti (viimeiset harjoitukset viikolla 32). Toiminnan tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilulajeihin sekä kehittää lasten liikunnallisia perusominaisuuksia kuten nopeutta, kimmoisuutta, lihaskuntoa ja ketteryyttä.

Odotamme ohjaajalta reipasta asennetta ja liikunnallisuutta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ohjaustyöstä tai lasten kanssa työskentelemisestä. Täysi-ikäiset aiempaa ohjauskokemusta omaavat ohjaajat voivat toimia ryhmien vastuuohjaajina, alle 18-vuotiaat apuohjaajina. Huhtikuun aikana seura toteuttaa lasten yleisurheiluohjaajatutkinnon uusille ohjaajille. Koulutus on ohjaajalle maksuton, mikäli sitoutuu toimimaan ohjaajana kesän urheilukouluissa. Tutkinnon suorittamisesta saa todistuksen.

Mainitse hakemuksesta erikseen, mikäli sinulla on

- kokemusta taapero-ikäisten liikunnan ohjaamisesta
- kokemusta soveltavan liikunnan ohjaamisesta
- valmennuskokemusta
- oma yleisurheilutausta

Tarjoamme:
- korvaukseksi ohjaajille 6-12,50 euroa/tunti, ohjaajan koulutustasosta riippuen
- perehdytyksen tehväviin
- mahdollisuuden osallistua huhti-toukokuussa ilmaiseksi seuran sisäisesti järjestämään Lasten yleisurheiluohjaajatutkintoon, josta saa SUL:n todistuksen
- arvokkaan kesätyökokemuksen
- mahdollisuuden jatkaa ohjaustyötä myös talvikaudella

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 29.3.2020 mennessä:
Katri Palomäki 044 240 2903 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.