Aikuisten yleisurheilukoulu

SSU tahtoo panostaa lasten ja nuorten urheilun lisäksi myös aikuisten liikuttamiseen.

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille aikuisille. Iällä, sukupuolella tai kuntotasolla ei ole väliä. Treeneissä keskitytään monipuolisiin lajikokokeiluihin sekä fysiikkaharjoituksiin ja kunto kohoaa varmasti.

Harjoitukset pidetään torstaisin klo 19-20:30 Seinäjoen Keskuskentällä (huom! Paikka saattaa välillä vaihtua Keskuskentän pelien ja tapahtumien vuoksi. Valmiiksi tiedossa olevat muutokset näet aloitusinfosta, joka lähetetään sinulle viimeistään viikolla 21).

Harjoitukset alkavat viikolla 21 (23.5.) ja päättyvät viikolla 32 (8.8.). Aikuisten yleisurheilukoulun kesäkauden hinta on 75 euroa. Ennakkoilmoittautuminen ryhmään avautuu 8.5. TÄÄLLÄ>>>

Soveltavan liikunnan ryhmä

Kesällä starttaa soveltavan liikunnan ryhmä Voitokkaat!

Tänä kesänä yleisurheilukoulut täydentyvät erityistukea tarvitseville lapsille suunnatulla urheilukoululla. Kohderyhmä on 7-13 -vuotiaat (ikä viitteellinen) lapset. Voitokkaat tutustuvat kesän aikana eri yleisurheilulajeihin sekä harjoittelevat motorisia perusliikuntataitoja leikkejä ja mukavaa yhdessäoloa unohtamatta.

Kesäkauden hinta ryhmään on 60 euroa. Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti Seinäjoen Keskusurheilukentällä torstaisin klo 18-18.50. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.
Ilmoittautuminen on käynnissä, TÄÄLLÄ>>>

Perinneleikit

Kesällä 2019 SSU järjestää niin perheen pienimmille kuin vähän isommillekin soveltuvaa perinneleikkitoimintaa eri puolilla Seinäjokea. Toiminnan tarkoituksena on saada lapset ja perheet kokoontumaan ja viettämään liikunnallista vapaa-aikaa yhdessä ulkona.

Perinneleikkien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Leikit toteutetaan puistoissa tai kentillä parillisina viikkoina (viikosta 24 lähtien) tiistaista torstaihin klo 10-10:50 ja klo 11-11:50. Toimintaa järjestetään Nurmon Haalilla, Törnävän puistossa ja Ylistarossa.
Perinneleikkeihin osallistumisen hinta on 10 euroa/viikko/perhe, ja osallistua voi samalla rahalla yksi tai useampi perheen jäsen joko yhteen tai kahteen ryhmään. Huom! Alle 6-vuotiailla on oltava huoltaja mukana.

Osallistujamäärän kartoittamiseksi leikkeihin järjestetään ennakkoilmoittautuminen. Pysy kuulolla!

Päiväyleisurheilukoulu

Päiväyleisurheilukoulu on suunnattu 7-13-vuotiaille lapsille ja se toteutetaan eri puolilla Seinäjokea 4 päivää kestävinä jaksoina. Päivän kesto on klo 10-14. Haluamme tarjota mahdollisuuden yleisurheilun kokeilemiseen myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty osallistumaan iltaryhmiimme ja tarjota mukavaa tekemistä ja liikuntaa kesälomaa viettävien lasten päiviin.
Päiväryhmää järjestetään Peräseinäjoen urheilukentällä viikolla 25, Seinäjoen Keskuskentällä viikolla 27 sekä Pajuluoman koululla viikolla 29. Päiväyleisurheilukoulun hinta on 20 euroa/viikko ja seuran harjoitusryhmissä harjoittelevilta 15 euroa/viikko. Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen, joka avataan kesäkuun alusssa.

Muistattehan, että SSU tukee vähävaraisia perheitä harjoitusmaksuissa seuran eettisen rahaston kautta. Lisätietoa TÄÄLTÄ>>>