SSU etsii kesäksi uusien ryhmien vetäjää sekä some-osaajaa!

Etsimme kesätöihin yhtä tai kahta 18-29-vuotiasta nuorta kehittämään seuran toimintaa. Työtehtävät koostuvat uusien liikuntaryhmien ohjaamisesta (80h/kk ajalla 1.6.-15.8.) sekä sosiaalisen median sisällöntuotosta (60h/kk ajalla 1.6.-31.8.). Mahdollista on hakea myös molempia paikkoja, jolloin työaika tulee olemaan 140h/kk.

Uusien liikuntaryhmien vetäjän työtehtäviin kuuluu lasten perinneleikkitoiminnan ja yleisurheilupäiväleirien vastuuohjaajan tehtävät sekä soveltavan liikunnan ryhmässä ja aikuisten yleisurheilukoulussa ohjaajana/apuohjaajana toimiminen. Tarkemmat työtehtävät määräytyvät ohjaajan taustan ja osaamisen perusteella ja oma-aloitteiselle työntekijälle avautuu mahdollisuuksia vaikuttaa ja kehittää itse työntehtäviään. Tehtävissä menestyminen vaatii aikaisempaa kokemusta ryhmien vetämisestä, yleisurheilulajien tuntemusta sekä reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta. Toukokuussa on mahdollisuus osallistua maksutta seuran sisäiseen lasten yleisurheiluohjaajatutkintoon. Työntekijällä tulee olla oma auto käytössä, sillä työkenttänä on koko Seinäjoki.

Some-osaajan työtehtävät koostuvat markkinoinnin ja tiedottamisen kehittämisestä pääosin sosiaalisen median ja seuran kotisivujen kautta. Tehtäviin kuuluu sisällön tuottaminen seuran sosiaalisen median kanaviin ennalta sovituista kilpailuista, tapahtumista ja harjoitustoiminnasta, erilaisten viestintätapojen ja -kanavien kokeileminen ja niiden tehokkuuden arviointi. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista asennetta, idearikkautta, somekanavien tuntemista sekä oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työ on pääosin etätyötä.

Huom! Jos olet jo aikaisemmassa ohjaajarekryssämme hakenut ohjaajaksi, sinun ei tarvitse laittaa uutta hakemusta, mutta ilmoitathan, mikäli olet kiinnostunut yllä mainituista tehtävistä!

Hakemus tulee jättää 18.4. klo 16.00 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita hakemuksessa selkeästi kumpaan tehtävään haet tai mikäli olet kiinnostunut molemmista.

Palkkauksen mahdollistaa Leader Liiveri, joka myönsi seurallemme hankerahoituksen nuorten palkkaamiseen. Osarahoittajana hankkeessa on EU:n maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.