SUPERjuoksukoulu on tarkoitettu 8-13-vuotiaille urheilijanaluille, jotka nauttivat liikunnasta. Mukaan voi tulla myös yli 13-vuotiaat juoksemisesta vasta kiinnostuneet. 

Superjuoksukoulussa ei mitata matkaa vaan opetellaan juoksua eri muodoissa. Välillä juostaan lujaa, välillä hiljaa, joskus hypitään esteiden yli, joskus juostaan aitoja, mutta aina nautitaan liikunnasta. Tavoitteena on uusien asioiden oppiminen ja onnistumisen elämykset mukavassa seurassa.

Juoksukoulu kokoontuu kesän aikana 2 kertaa viikossa. Harjoitusajat ovat pääsääntöisesti torstai klo 17:30-19 (kestävyyspainotteinen) ja sunnuntai klo 17:30-19 (pikajuoksupainotteinen), varapäivänä lauantai. Harjoitusajat ja -paikat julkaistaan viikoittain SSU:n nettisivuilla www.ssu-yu.fi

Ensimmäinen tutustumiskerta on torstaina 13.5.2021 klo 17.30-19.00 Seinäjoen keskuskentällä. Kokoontuminen kentän katsomossa.

Kesäkauden harjoitusmaksu 95 euroa. Mikäli olet ilmoittautunut juniorivalmennusryhmiin, niin juoksukoulu sisältyy niiden hintaan. Ilmoittauduttehan silti superjuoksukouluun, että osaamme odottaa oikean määrän urheilijoita harjoituksiin.

Tarkempia tietoja SUPERjuoksukoulusta TÄÄLTÄ>> ja ilmoittautumiseen TÄÄLTÄ>>