Tiedotuspalsta

09.07.2018
Ottelijat tekivät kovia tuloksia Lapualla

Lapualla oteltiin viime viikonloppuna sekä piirin sisuottelut 9-15-vuotiaille että aluemestaruusottelut 17-19-sarjalaisille. Kisoihin osallistui valitettavan vähän seuran urheilijoita, mutta ne jotka olivat mukana tekivät kyllä erinomaisia tuloksia. Nuoren urheilijan kannattaa muistaa että monipuolinen ottelupohjainen harjoittelu on erittäin usein menestyksen avain tulevaisuudessa. Tästä loistava esimerkki on järjestävän seuran tuore EM-hopeamitalista ja SE-moukarinheittäjä Sara Killinen joka 12-15-vuotiaana harjoitteli Virkiän valmennusryhmässä ennakkoluulottomasti ja nurisematta kaikkia lajeja.

Atte, Aada, Lauri ja Joni ottelivat sisumestareiksi

Viime kesän SM-otteluiden hopeapoika Atte Kortehisto paransi ennätystään yli 450 pistettä ja otti ylivoimaisen voiton P15-sarjassa pistein 3085, nousten samalla SM-tilastojen kakkoseksi Hartolan hurjan Eemil Porvarin jälkeen (mm. P15-sarjassa 600 gramman=naisten keihästä yli 75 metriä!). Yksittäisistä lajituloksista kannattaa mainita seipään 340 ja tonnin 2.49,27(Suomen tilasto 1.) Aada Mikkilän ottelu alkoi T15-sarjassa erinomaisesti. Aidoissa(12,18) ja pituudessa(532) reilut ennätysparannukset enteilivät jo kovia pisteitä. Vaikka kasilla Aada aloittikin liian lujaa oli tuloksena ylivoimainen voitto Suomen kärkipisteillä 2408. Suomen kärkituloksen otteli myös P12-sarjassa Lauri Takala, joka ottelun päätteeksi hurjasteli 800 metriä aikaan 2.22,88. Erinomaisesti ottelussaan onnistui myös voiton korjannut kevyesti askeltava Joni Haapamäki. Jonin loppupisteet olivat 982 ja sillä mentiin Suomen tilastoissakin peräti neljänneksi. Mitaleille itsensä ottelivat myös T9-sarjassa hopeaa ottanut Anna-Julia Haapamatti ja T10-sarjassa pm-pronssia napannut Mirella Kärki.

Valentina paransi jälleen seuraennätystä

SM-hallissa kuudenneksi otellut Valentina Lemettinen osoitti kehityksen jatkuvan ja otteli aluemestaruusotteluissa uuden ennätyssarjan. Oma ennätys parani nyt 100 metrin aidoissa(15,69) sekä 800 metrillä(2.34,86). Tasaiset suorituksen muissa lajeissa toivat ennätyspisteet 4638 ja ylivoimaisen voiton N17-sarjassa. Tuolla tuloksella Valentina nousi Suomen tilastoissakin kolmanneksi. Mainittakoon että tuo tulos toukokuussa oteltuna olisi riittänyt maaotteluvalintaan. Harmi vaan että tuo karsintakisa jäi väliin edellisviikolla sairastetun vatsaflunssan takia. Seuraavaksi tähtäin on asetettu kohti SM-moniotteluja, jotka otellaan Oulussa ja Kempeleellä.


Takaisin uutisiin

Tulevat tapahtumat

Facebook

Instagram

  • Seinäjoen-Energia
  • atria
  • lakea
  • minimani
  • värimiehet
  • Eepee
  •  adidas

  • kotijoukkue