Tiedotuspalsta

16.05.2018
Youth Athletics Games 14.-16.6.2018

Nuorten yleisurheilun kansainvälinen huipputapahtuma Youth Athletics Games tulee jälleen 14.-16.6.2018 Espoon Leppävaarassa ja se on tarkoitettu 9-17-vuotiaille.

Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisemmin pääset mukaan!
Ilmoittautuminen  on auki 3.6.2018 asti
Hintaporras 2. sulkeutuu 3.6.2018

Urheilijoiden kisapaketit

A-kisapaketti 105€ / 120€
Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, koulumajoituksen torstaista lauantaihin (14.-16.6.2018), kisaruokailut (lämmin lounasruoka kisaruokalassa torstaina, perjantaina, lauantaina), aamiaisen (perjantai ja lauantai) sekä iltapalan (torstai ja perjantai). kisamateriaalin, kisatuotteen ja pääsyn seuraamaan Motonet GP kisoja ja pääsyn maauimalaan.
A+ lisäpaketti 130€ / 145€ A-kisapaketti sisältäen yhden lisäyön, joko ke-to tai la-su yö, sekä yhden lisäilta- ja aamupalan. A+ lisäpaketista kiinnostuneet, ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti: Kilpailukalenteripalvelussa valitset A-kisapaketin ja kirjaat "lisätiedot" kenttään A+lisäpaketti. Saat/seura saa myöhemmin sitten SUL:lta erikseen laskun lisämaksusta.

B-kisapaketti 60€ / 75€
Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, kisaruokailut (lämmin lounasruoka kisaruokalassa torstaina, perjantaina, lauantaina), kisamateriaalin, kisatuotteen ja pääsyn seuraamaan Motonet GP kisoja ja pääsyn maauimalaan.

C-kisapaketti 40€ / 50€
Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin,kisamateriaalin, kisatuotteen ja pääsyn seuraamaan Motonet GP kisoja ja pääsyn maauimalaan..

D-kisapaketti 15€ / 20€
Osallistumisoikeuden yhteen lajiin.

Lisälaji-ilmoittautuminen
Urheilija voi ostaa lisälajeja omaan kisapassiinsa 1.4. - 3.6.2018 välisenä aikana. Lisälajiin ilmoittaudutaan yleisurheilurekisteri.fi -palvelun kautta (erillinen ohje YAG sivuilla - linkki). Lisälajit maksavat 12€/laji.

Viestijoukkueiden ilmoittautumien
Viestijoukkueet ilmoitetaan erikseen tämän linkin kautta. Viestijoukkueen ilmoittautuminen ei sisälly mihinkään kisapakettiin suoraan. Viestijoukkueen ilmoittautuminen maksaa 10€/joukkue.

Valmentajien ja huoltajien kisapaketit

A-kisapaketti 75€ / 90€
Koulumajoituksen aamu- ja iltapaloineen torstaista lauantaihin (14.-16.6.2018), kisaruokailut (lämmin lounasruoka kisaruokalassa torstaina, perjantaina, lauantaina), kisamateriaalin, kisatuotteen ja pääsyn seuraamaan Motonet GP kisoja ja pääsyn maauimalaan.
A+ lisäpaketti 100€ / 115€ A-kisapaketti sisältäen yhden lisäyön, joko ke-to tai la-su yö, sekä yhden lisäilta- ja aamupalan. A+ lisäpaketista kiinnostuneet, ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti: Kilpailukalenteripalvelussa valitset A-kisapaketin ja kirjaat "lisätiedot" kenttään A+lisäpaketti. Saat sitten erikseen laskun lisämaksusta.

B-kisapaketti 35€ / 50€
kisaruokailut (lämmin lounasruoka kisaruokalassa torstaina, perjantaina, lauantaina), kisamateriaalin, kisatuotteen ja pääsyn seuraamaan Motonet GP kisoja ja pääsyn maauimalaan.

Valmentajakortteja, jotka oikeuttavat sisäkentälle pääsyyn annetaan 2 per seura. Kortti on tarkoitettu 9-11-sarjalaisten huoltajille. Muilta pääsy sisäkentälle on kielletty. Kortti ei ole henkilökohtainen.

HUOM! Vanhemmat ja muu perhe voi tulla ilmaiseksi mukaan tapahtumaan kannustusjoukoiksi. Stadionin katsomoalueelle sekä kisatorille on vapaa pääsy! Motonet GP kisat ovat keskiviikkona 13.kesäkuuta alustavasti klo 17.30. Stadion tyhjennetään ennen Motonet GP kisoja ja sen jälkeen stadionille pääsee vain joko kisapassilla tai ostamalla pääsylipun.

 

Lisätietoa tästä

ILMOITTAUTUMINEN

 


Takaisin uutisiin

Tulevat tapahtumat

Facebook

Instagram

  • Seinäjoen-Energia
  • atria
  • lakea
  • minimani
  • värimiehet
  • Eepee
  •  adidas

  • kotijoukkue